fbpx

Πώς θα αποκτήσετε βελούδινo δέρμα σαν μωρού

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInPrint this pageShare with friends

Απλά tips και συμβουλές για όμορφο πρόσωπο.

Απολέπιση, ενυδάτωση, αντιηλιακή φροντίδα, αυτά είναι τα τρία βασικά σημεία που δεν πρέπει να παραλείπετε καθημερινά. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποια tips τα οποία αν ακολουθήσετε καθημερινά θα βοηθήσουν το δέρμα σας να ανανεωθεί και να έχετε μια αίσθηση σαν χάδι μωρουδιακής επιδερμίδας.

Τι πρέπει να κάνετε

Το μόνο προϊόν χωρίς το οποίο δεν μπορεί να ζήσει μια γυναίκα με ωραίο δέρμα, είναι η αντηλιακή της κρέμα. Ειδικά στην ηλιόλουστη χώρα μας η αντηλιακή κρέμα είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου.

Καταναλώστε πολύ νερό. Το νερό βελτιώνει την πυκνότητα της επιδερμίδας και αυξάνει άμεσα την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Αν δεν πίνετε αρκετό νερό, η επιδερμίδα σας θα δείχνει θαμπή και οι πόροι σας μεγαλύτεροι.

Μην τρώτε επεξεργασμένες τροφές βλάπτουν το σώμα και το δέρμα σας. Προτιμήστε τις ανεπεξέργαστες τροφές και αν έχετε λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή καλό είναι να αποφεύγετε τα τηγανητά, τα γαλακτοκομικά και τα τρόφιμα με ζάχαρη.

Κόψτε το κάπνισμα. Είναι επιβλαβές για τη συνολική υγεία σας και βλάπτει την εμφάνιση του δέρματός σας.

Μην σπάτε τα σπυράκια και τους πόρους, αντί για καλό καταστρέφετε το δέρμα σας.

Κάντε απολέπιση. Το δέρμα στο πρόσωπό σας έχει ανάγκη την απολέπιση. Κανένα προϊόν δεν πρόκειται να βοηθήσει το δέρμα σας αν το απλώνετε πάνω σε νεκρά κύτταρα.

Κάντε μάσκες με τα φυσικά υλικά που μπορείτε να βρείτε στην κουζίνα σας καθως αυτά βοηθούν το δέρμα σας χωρίς να το επιβαρύνουν με τα χημικά συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα εμπορίου.

Καθαρίστε το πρόσωπό σας όσο κουρασμένες και αν είστε. Είναι πολύ σημαντικό για το δέρμα σας και την ομορφιά σας να πλένετε το πρόσωπό σας προτού κοιμηθείτε.

Μην αγγίζετε συνέχεια το πρόσωπό σας. Ακουμπώντας το πρόσωπό σας με βρόμικα χέρια μεταφέρετε βακτήρια στο δέρμα σας, τα οποία επιδεινώνουν το πρόβλημα της ακμής.

Προσπαθήστε να διώξετε το στρες. Το στρες, μας γερνάει. Και δημιουργεί φαύλο κύκλο, επειδή προσπαθώντας να το καταπολεμήσουμε… προκαλούμε ακόμα περισσότερο στρες στον εαυτό μας. Δοκιμάστε τεχνικές χαλάρωσης, όπως yoga, διαλογισμό και ασκήσεις αναπνοής.







Διαβάστε ακόμα